Behandlingar


Svensk Klassisk massage

Svensk Klassisk massage

Det är en härlig helkroppsmassage där man går igenom hela kroppen. Den löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. 


Behandlingstid: 50 minuter

Pris : 700kr

Taktil massage

Taktil massage

Vid taktilmassage så sker massagen i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Rörelsemönstret upprepas flera gånger vilket inger en trygghet. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Man skulle kunna säga att oxytocin är adrenalinets motsats. När adrenalinet stressar och sätter fart på oss så lugnar oxytocinet ner oss och ger oss ro.

Taktilmassage som behandling ges ofta som ett komplement inom rehabilitering, omvårdnad eller friskvård.

 

Behandling

Som mottagare ligger du nedbäddad mellan sköna filtar och handdukar. Vid en helkroppsbehandling tar massören fram endast en kroppsdel i taget, exempelvis framsida ben, resten är täckt av filtar. Detta ska skapa en känsla av trygghet. Behandlingen anpassas själv till varje individ och ska kännas behagligt och avslappnande.


Behanslingstid: 70 minuter 

Pris : 850kr

Axlar- & Ryggmassage


Här lägger massören foks på axlarna och ryggen. Släpper på spännigar som lätt skapas när man sitter och arbetar framför en skärm eller andra monotona arbeten. Om man väljer en 50 minuters behandling kommer merparten av tiden att läggas på axlar, rygg, lite säte. 


Väljer man en 25  minuters behandling blir det enbart axlar och rygg. Om man känner sig bekväm får man även hårbottensmassage.


Behanslingstid: 50 minuter

Pris : 700kr


Behandlingstid 25 minuter enbart axlar och rygg

Pris : 400kr

Företag och Äldreboende

Företag

Företagsmassage är en bra tjänst för dig som vill erbjuda ditt företag hjälp med åtgärder mot spänningar och stress samt skapa ett ökad välbefinnande. Under en massagebehandling arbetar jag med kroppens mjukdelar genom olika tekniker inom massage. Några av effekterna av massage är ökad cirkulation, smärtlindring, minskade spänningar, avslappning, minskad stress och ökat välbefinnande. Kontakta mig för mer information


 

Äldreboende

Vi bokar in en dag eller halvdag då jag kommer ut till ert äldreboende. Massagen sker antingen i boendes eget rum eller annat rum som lämpar sig för behandling. Behandlingen anpssas efter den äldres förutsättningar. På äldreboende skulle jag rekommendera Takilmassage. Massagen är rogivande och ger ett lugn i kroppen. Behovet av beröring ökar vid sjukdom, skador och funktionshinder. Taktil Stimulering har därför anpassats för vuxna med t.ex. rörelsehinder.

Kontakta mig för mer information


Äldreboden som jag besöker/besökt:

Annebergsgården i Enebyberg

Tibblehemmet i Täby centrum

Företag som jag besöker